PRIMERA PESCA AMB VAIXELL

IMG_6001

Fa un mes, vam anar a pesar amb un amic nostre, que té un vaixell a l’Estartit. El vaixell no era molt gran, però era suficient gran per pescar. Quan vam arribar a l’Estartit, de seguida vàrem anar a pescar. Primer vam anar a un punt en concret, que ell sempre hi pesca moltes sèpies i molts calamars. Al cap d’una estona, quan encara era fosc, vàrem tenir la primera picada, i com dic la primera picada, dic la primera sèpia!!

Llavors, quan es va fer de dia vàrem tenir la segona picada, però aquest cop no va ser una sèpia, sinó un magnífic calamar. Dos o tres minuts després, va a tornar a picar un calamar, i quan ja ens vam cansar una mica de pescar calamars i sèpies, vàrem anar a fer la tècnica del curri per mirar si pescàvem algun bonítol. Vam anar a fer el curri, i quan vam veure que no picaven vam plegar, però just quan vaig agafar la canya, van picar!!! Vaig començar a recollir i a fer que la canya quedés recta cap amunt i, al final, el vaig treure!!! Era un bonítol de tres Kg!! Llavors, vam tornar a pescar calamar i sèpia. Finalment, vam treure tres sèpies més, vam fer una mica més el curri i vam marxar cap a casa.

Va ser una aventura estupenda, però això si, vam tornar negres literalment de la tinta dels calamars i les sèpies. Gràcies Santi !

 

Deja un comentario